Skip to main content

arbo unie | propositiemarketeer – VERVULD

Deze vacature is vervuld.

Voor Arbo Unie in Nieuwegein zoeken we een ervaren propositiemarketeer. Wil jij serieuze impact maken met het ontwikkelen van nieuwe en vernieuwende proposities die bijdragen aan de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen zodat zij lekker in hun vel zitten en minder snel ziek worden? En wil jij Arbo Unie helpen om de meest vooruitstrevende dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg te worden? Laat het ons weten en we gaan graag in gesprek met je!!

wat ga je zoal doen…
Als Propositiemarketeer bedenk en ontwikkel je vanuit de positionering nieuwe producten en diensten. Je maakt hierbij gebruik van verschillende technieken zoals Design Thinking. Arbo Unie lanceert veel nieuwe diensten die bijdragen aan onze lekker-in-je-vel aanpak en die in lijn zijn met hun ambitie om dé expert te zijn op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg. Aan jou om deze innovatie te stimuleren en de samenhang te bewaken in het dienstenportfolio. De producten en diensten worden ontwikkeld voor organisaties en voor de medewerkers van deze organisaties..

Als propositiemarketeer onderzoek je de klantbehoeftes. Deze maak je inzichtelijk door te experimenteren met doelgroep- en conceptueel onderzoek. De klantinzichten die je krijgt vertaal je naar propositie-initiatieven en deze valideer je middels verschillende technieken. Als regisseur van deze initiatieven haal je de eerste ideeën hiervoor uit je analyses, in- en externe gesprekken en creatie(ve) sessies met klanten (werkgevers en hun werknemers) en collega’s.. Bij alles wat bedacht wordt, toets je of dit aansluit bij de strategie van Arbo Unie gericht op digitalisering en vernieuwing, maakt een goede business case en bewaakt de vastgestelde budgetten. Je bepaalt de marketingstrategie, die leidt tot een succesvolle implementatie intern en extern, en stelt concrete KPI’s op. Tevens zorg je voor heldere productspecificaties en een roadmap voor doorontwikkeling, die je actief bewaakt.

Je bent onderdeel van het team Marketing & Communicatie en rapporteert aan de Directeur Sales, Marketing & Communicatie. Je werkt vaak vanuit multidisciplinaire projectteams die agile werken.

jij…
Jij wordt enthousiast van een organisatie in transitie waar je werkt voor een branche in verandering en je een directe maatschappelijke bijdrage levert om werkende mensen vitaler te maken. Maar waar je ook vakinhoudelijk wordt uitgedaagd en waar je klantgericht werken en het werken op basis van inzichten nog verder kunt ontwikkelen. Waar je af en toe een beetje kunt pionieren. Waar je de afwisseling vindt om allerlei soorten proposities te ontwikkelen, van grote tot kleine, van digitale- tot ‘gewone’ en waar veel verborgen pareltjes zijn te vinden. Een baan waar je kunt bouwen en experimenteren aan goed gewaardeerde proposities.
Je herkent jezelf in woorden als: besluitvaardig, doortastend, pragmatisch, conceptueel, oplossingsgericht, analytisch, mensgerichtheid, zichtbaar, eigenaarschap, nieuwsgierig, innovatief.

over Arbo Unie…
De visie van Arbo Unie is gericht op het bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maakt organisaties daarmee succesvoller. Ze wil bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten door de veiligheid en omstandigheden waarin en waaronder mensen werken te verbeteren. Want dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven. Arbo Unie bewerkstelligd dit door met werkgevers en werknemers te werken aan het verbeteren van hun welzijn en daarmee het verhogen van de inzetbaarheid van mensen. Waarbij Arbo Unie mensen vooral faciliteert bij persoonlijke keuzes die vanuit het werk- of privédomein naar voren komen. Zij onderscheidt zich door haar sterke focus op kwaliteit en vernieuwing en excelleert in multidisciplinaire samenwerking. Zij neemt daarbij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzame samenleving.

wat biedt Arbo Unie jou…

  • een werkweek van 36 uur
  • een bruto maandsalaris van maximaal € 6.022 (inschaling o.b.v. werkervaring)
  • eindejaarsuitkering van 3,5%
  • 196 vakantieuren (o.b.v. fulltime) en 8% vakantietoeslag
  • 20 extra bijzondere verlofuren
  • mobiliteitsvergoeding, flexibele werktijden,
  • een thuiswerk vergoeding per dag en een vergoeding voor het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek

interesse…
Wil jij serieuze impact maken met je bijdrage aan de vitaliteit van werkend Nederland en werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen? Terwijl je op jouw manier bijdraagt aan het resultaat van de organisatie? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je cv naar nicolette@brandsinc.nu en zij neemt snel contact met je op. Heb je vragen? Ook dan kun je een mail sturen naar Nicolette of scan onderstaande code en stuur een WhatsApp.