Skip to main content

arbo unie | webanalist – VERVULD

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Voor Arbo Unie in Nieuwegein zoeken we een Webanalist. Wil jij serieuze impact maken met jouw passie voor data? Het kan in de rol van Webanalist bij Arbo Unie, waarbij je werkzaam bent in een dynamische organisatie die digitale innovatie hoog op de agenda heeft staan. Met plezier kunnen werken en lekker in je vel zitten vinden we belangrijk.

Arbo Unie. Lekker in je vel.
Arbo Unie bevordert de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maakt organisaties daarmee succesvoller. Ze wil bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten door de veiligheid en omstandigheden waarin en waaronder mensen werken te verbeteren. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven. En wat Arbo Unie voor andere organisaties wil bereiken vinden ze uiteraard net zo belangrijk voor de eigen collega’s.

Dit betekent dat jij bij hen werk kan doen dat bij je past en waarbij je zoveel mogelijk zelf bepaalt hoe je resultaten bereikt. En vooral dat je in verbinding staat met fijne collega’s en een moderne organisatie, waarvoor je elke dag wilt gáán.

Arbo Unie werkt vanuit een maatschappelijke opdracht aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is daarmee onderdeel van de bedrijfsmissie en zit in het hart van deze organisatie. Wist je dat ze voor elke nieuwe medewerker een boom planten in een eigen Abo Unie bedrijfsbos?

Wat ga je zoal doen?
Als Webanalist bij Arbo Unie ga je de digitale dienstverlening binnen onze organisatie helpen te verbeteren op basis van de beschikbare data. Zo draag je bij aan de ambitie om Thought Leader te zijn op dit gebied. In jouw rol analyseer je het online bezoekers- en klantgedrag, maak je heldere rapportages en deel je je inzichten met je directe en indirecte collega’s. Je hebt als gewaardeerde gesprekspartner een actieve rol om Arbo Unie te helpen om meer data-gedreven te gaan werken. Je onderzoekt proactief de mogelijkheden om de online data uit te breiden en te koppelen aan offline data om op die manier de klantrelevantie te verhogen. Je adviseert over het gebruik van marketinginstrumenten (o.a. SEO-optimalisatie) en beheert de technische inrichting van meetscripts en andere tags.

Je komt te werken in het team Marketing & Communicatie. Een hecht en gezellig team, waar samenwerking en verbinding voorop staat.

Wat breng je mee
Wat jou kenmerkt is je enthousiasme om data te analyseren, inzichten te delen en verbeteringen voor te stellen. Je hebt van nature de neiging om verbinding te zoeken met collega’s binnen andere disciplines om hen te adviseren en met hen samen te werken.  Organisatorisch ben je sterk en flexibel. Vanzelfsprekend ben je een proactieve zelfstarter en werk je vanuit vertrouwen samen met collega’s binnen het Marketing & Communicatie team als ook met collega’s uit andere disciplines. Daarnaast beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Google Tag Manager of een ander tagmanagementsysteem;
 • Ervaring met Google Analytics, Piwik Pro, of een andere analyse tool;
 • Kennis van SEO en UX is mooi meegenomen;
 • Je kent de privacywetgeving;
 • 1-3 jaar werkervaring in het domein van web- of online analytics.

Wat biedt Arbo Unie
Op basis van een fulltime werkweek van 36 uur ontvang je:

 • Bruto maandsalaris van maximaal € 4678,85. Inschaling is op basis van jouw werkervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 3,5 %;
 • Vakantietoeslag van 8 %;
 • 196 vakantie-uren;
 • 20 extra bijzondere verlofuren, in te zetten voor het Optimaal Werken Programma;
 • Mobiliteitsvergoeding;
 • Hybride werken (50% thuis en 50% op kantoor);
 • Vergoeding ergonomische werkplek om thuis ook lekker te kunnen werken;
 • Een thuiswerkvergoeding van € 2,15 netto per dag.

Maak het verschil
Wil jij serieuze impact maken met je bijdrage aan de vitaliteit van werkend Nederland en werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen? Terwijl je op jouw manier bijdraagt aan het resultaat van de organisatie? Mail je cv naar nicolette@brandsinc.nu en dan gaan we graag met je in gesprek.