Wat houdt het in? De Campaign Lead is primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling van geïntegreerde communicatieplannen, het optimaal laten verlopen van de processen en voor de klanttevredenheid (samen met Client Lead) van de klanten in jouw klantenpakket.

De specs:
afdeling                       : Comms & Strategic Planning
standplaats                 : Amsterdam
uren per week            : bij voorkeur fulltime
opleiding                     : HBO/WO
ervaring                       : 3-4 jaar bij reclame- of mediabureau als communications planner of media executive

Wat maakt deze rol uniek? Je vrijheid en verantwoordelijkheid zijn groot bij MediaCom. Mede door de teamstructuur zodat jij als Campaign Lead je echt kunt focussen op de inhoud; strategie, adviseren van klanten en het ontwikkelen van plannen. De uitvoer van de plannen (o.a. projectmanagement, campagnemanagement, optimalisatie) ligt vooral bij de Campaign Manager. En je werkt met de meest geavanceerde tools binnen de branche.

Wat neem je mee? Uiteraard ervaring in media planning waarbij voor dit klantenpakket ervaring met digital een must is. Je vaardigheid met media planningtools en –systemen is een feit. Je hebt strategisch inzicht en weet hoe consumer insights je plan nog krachtiger maken. Ook als persoon breng je een aantal sterke eigenschappen mee. Denk aan een pro-actieve en klantgerichte houding, je bent ondernemend en resultaatgericht, contactueel en sociaal vaardig, stressbestendig en behoudt het overzicht. Dit moet ook wel want als Lead stuur een Campaign Manager aan en samen zijn jullie best of class

Wat kan je van MediaCom verwachten? Natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Maar wij geloven in People First, Better Results. Wij hebben een klantportfolio waar je blij van wordt en waarvan sommigen tot de grootste klanten wereldwijd behoren. Maar we weten dat het de mensen van MediaCom zijn die ons bureau goed maken. Daarom hebben we veel aandacht voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling zodat jij je maximaal kunt ontwikkelen tot vakspecialist en professional. En de sfeer? Die is goed, we communiceren open naar elkaar, vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, en zijn altijd bereid elkaar te helpen en te ondersteunen.

Wie is MediaCom? Wij zijn een van de grootste én snelst groeiende bureaus van Nederland. MediaCom ontwikkelt zich in een rap veranderend medialandschap van mediabureau naar een bureau voor marketingcommunicatie-advies en consultancy. Klanten waar we voor werken zijn o.a. Mars, Volkswagen, Shell, IKEA, Essent, Nikon en H&M. MediaCom is onderdeel van de grootste groep van communicatie adviesbureaus ter wereld, WPP.

Denk je, dit wil ik! Stuur me dan een mailtje of whapp. Dit kan naar nicolette@brandsinc.nu of 06 4412 5855 En ik neem snel contact met je op.