Deze vacature is ingevuld.

Voor een bevriende relatie, Streefkerk Makelaars & Assurantiën in Muiden, hebben we een vacature commercieel medewerker binnendienst schadeverzekeringen. Heb jij commerciële ervaring met de verkoop van verzekeringen?  En wil je werken bij een volmachtbedrijf waar je zelf direct contact hebt met je klanten zodat jij de best passende oplossing kan samenstellen? Dan is deze functie iets voor jou!

over Streefkerk…
Streefkerk Makelaars & Verzekeringen zijn al meer dan 50 jaar actief in met name de regio Muiden en Weesp. Ze zijn een echt regionaal kantoor met sterke banden met de omgeving. Die sterke band met de omgeving vertaalt zich ook naar een sterke band met de klanten. Ze kennen ze door en door en dat is prettig als het om verzekeringen gaat. Want als commercieel medewerker binnendienst schadeverzekeringen ben jij het eerste contact als het de klant even niet mee zit. En dan is het prettig als je als klant kunt terugvallen op een partij die je kent, vertrouwt en die je weer op weg helpt.

de functie…
Als commercieel medewerker binnendienst schadeverzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je staat de klant voornamelijk telefonisch te woord en correspondeert via email. In je gesprek met de klant attendeer en adviseer je over de financiële producten en – diensten voor een optimale dienstverlening en het optimaal benutten van commerciële kansen. Je berekent premies, stelt offertes op, voert wijzigingen administratief door en verzorgt de aanvragen. Ook werk je nauw samen met de collega’s in de buitendienst, je maakt afspraken voor hen en bereidt deze afspraken voor.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant bij schademeldingen. Met jouw kennis en ervaring begeleid je de particuliere en zakelijke klant bij verschillende schades. Vanaf het eerste contactmoment ondersteun je de klant in het proces van een schademelding, zodat de afhandeling snel en soepel verloopt. Als contactpersoon correspondeer je met de klant en de verzekeraars (Provinciale verzekeringen) en bij verzekeringen in volmacht draag je de schade voorbereid over aan je collega op de afdeling Schadebehandeling.

De combinatie van volmachtbedrijf, provinciaal en ook makelaardij maakt werken bij Streefkerk erg gevarieerd. Waarbij de makelaardij een goede bron voor nieuwe verzekeringen is. En ook de klantenportefeuille biedt de nodige variatie. De klanten variëren van particulier tot grootzakelijk en van horeca, transport tot dienstverlenend. Bijna alle sectoren zijn in hun klantenportefeuille vertegenwoordigd.

jij…
Je vindt het leuk om de schakel te zijn tussen klanten, experts en verzekeringsmaatschappijen. Je werkt graag in een team, neemt het initiatief, signaleert kansen en draagt graag verantwoordelijkheid. Vanwege je contactuele eigenschappen en inlevingsvermogen kan je op een laagdrempelige manier de klant in het aanvraag- of schadeproces meenemen. Hierbij maak je gebruik van je productkennis van de verschillende maatschappijen.

de functie-eisen…

 • een afgeronde MBO (niveau 4) of HBO opleiding;
 • je bent in het bezit van Wft Adviseur Schade Particulier en/of Schade Zakelijk;
 • aanvullend Wft Inkomen is een pre;
 • minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van particuliere of zakelijke schadeverzekeringen, bij voorkeur bij een assurantie tussenpersoon;
 • contactueel en communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)

wat bieden we…
Je komt te werken in een hecht team binnen een informele organisatie met korte lijnen en waar persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling hoog staan. Je krijgt ruimte en verantwoordelijkheden die passen bij een zelfstandige commercieel binnendienst medewerker. Afhankelijk van je kennis en ervaring ga je ook aan de slag als telefonisch adviseur. Al met al een uitdagende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een enthousiast team. Wij bieden:

 • een marktconform salaris;
 • een dienstverband voor 32 – 40 uur per week (met thuiswerkmogelijkheden);
 • uitstekende pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • in eerste instantie een jaarcontract met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar een vaste aanstelling;
 • maar bovenal een inhoudelijk interessante en gevarieerde functie binnen een enthousiast team.

interesse…
Denk je, hee… dit is wat ik wil! Neem dan contact op Nicolette van Duuren. Dit kan per mail: nicolette@bransinc.nu , telefonisch: 06 4412 5855 of app me: