Skip to main content

eye wish | content creator & social media specialist BeNe

We want YOU!

Wij zijn op zoek naar een Content Creator & Social Media Specialist BeNe voor Eye Wish (Nederland) en GrandOptical (België). Ben jij op zoek naar een commerciële én creatieve rol? Weet jij out-of-the-box te denken en met innovatieve online content te komen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

de functie…
Samen met je team sta je voor een mooie uitdaging. Eye Wish in Nederland en GrandOptical in België zijn verzelfstandigd en daarvoor richten we een nieuw Marketingteam in dat voor beide landen gaat werken, vanuit eenzelfde strategie. 

Het Marketingteam is groeiende en de focus ligt op een omnichannel marketingaanpak. De Content Creator & Social Media Specialist houdt zich bezig met alles wat met content te maken heeft.

Waaronder:
> Het opstellen én uitvoeren van een content strategie en -kalender op basis van de marketingstrategie;
> Up-to-date houden van de Social Media kanalen;
> Produceren van content in samenwerking met de winkels en externe bureaus. Denk hierbij ook aan videocontent;
> Je bent regelmatig op locatie om mooie verhalen op te halen;
> Up-to-date houden van de website en webshop;
> Schrijven van teksten voor SEO, Socials en e-mailnieuwsbrieven;
> Diverse ad-hoc werkzaamheden.

jij…
Jij bent creatief, tekstueel sterk en hebt ervaring met het produceren van geschreven en visuele content. Je bent toe aan je tweede of derde stap in jouw vakgebied. Daarnaast heb je:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met het produceren van video content. Eventueel in samenwerking met een extern bureau;
 • Ruime ervaring met SEO;
 • Ervaring met het beheren van diverse Social Media kanalen;
 • Ervaring met het onderhouden van websites en het optimaliseren hiervan;
 • Retailervaring is een pre;

we bieden…
Je komt terecht in een nieuw, jong marketingteam dat bruist van het enthousiasme. Samen realiseer je toffe campagnes waar je trots op kunt zijn.
Bij Eye Wish vinden ze goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Daarom:

 • Is er ruimte voor jouw ontwikkeling en ambities;
 • Is er een goede bonus- pensioenregeling;
 • Krijg je vakantiegeld (8%);
 • Heb je recht op 25 vakantiedagen (o.b.v. 38u) en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

Op basis van jouw ervaring word jij ingeschaald tussen schaal 7 en schaal 8 (€2620 – €4151).

over Eye Wish…
Bij Eye Wish is er ruimte voor jouw ontwikkeling en ambities. Zij vinden het belangrijk dat er goede arbeidsvoorwaarden klaar staan voor jou, waaronder een bonus- en pensioenregeling, vakantiegeld (8%), 25 vakantie dagen (o.b.v. 38 u) en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

Dit vindt Eye Wish belangrijk om met jou te delen:

Sinds 1 april 2022 zijn wij overgenomen door MPG Eye Wear Oostenrijk en maken een zelfstandige doorstart als organisatie. Wij bieden jou de kans om mee te kunnen groeien in deze dynamische organisatie. Samen met jouw collega’s die enthousiast en gemotiveerd zijn, tillen we Eye Wish en GrandOptical naar een hoger niveau.

Wij staan voor mooie uitdagingen en veranderen. Dus flexibliteit, creativiteit en ondernemerschap zijn belangrijke ingrediënten die je meebrengt.

Wij zijn een mensgerichte organisatie. We zijn respectvol, hebben korte lijnen, helpen elkaar graag en we zoeken de samenwerking op. Ons kantoor is gevestigd in Naarden.

Wij bieden jou graag de kans om in een nieuwe, dynamische, succesvolle en groeiende internationale retailorganisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie. Je komt te werken met gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

Are YOU ready?

Interesse?
Zie je het superscherp en wil jij deze baan? Wij leren je graag beter kennen en ontvangen graag jouw cv. Deze kun je mailen naar nicolette@brandsinc.nu

See YOU!