Voor Wavemaker in Amsterdam zoeken wij een Digital Specialist. Heb jij zo’n 3 tot 4 jaar digital ervaring aan bureauzijde? En zoek je meer diepgang in je werk? Dan is dit misschien wel jouw volgende carrièrestap.

wat doe je zoal…
Bij Wavemaker werk je in een vast team voor een eigen klantportfolio. De Client manager is samen met de Client Lead het eerste aanspreekpunt voor de klant en de spin in het web binnen het team. Als Specialist werk je nauw samen met het Client team, aangezien jij de lead hebt binnen het mediateam. Op basis van de briefing bepaal je samen met Client team de strategie, waarbij jouw input primair gaat over de rol van Digital in de media mix.

Je zit regelmatig met de klant aan tafel om jouw plannen te presenteren en met hen te discussiëren over de uitdagingen die er zijn. Je bent dan ook goed op de hoogte van trends en nieuwe mogelijkheden in de markt, waarbij je je niet beperkt tot Digital maar kennis hebt van alle vormen van audio visuele media, dus ook TV. Wij geloven bij Wavemaker in de visie dat de specialist zich allround ontwikkelt in zowel AV áls Digital om ‘futureproof’ te blijven. Jouw team helpt om de plannen te onderbouwen op basis van campagne learnings en analyses uit beschikbare tools. Jij coacht hen met jouw kennis en ervaring zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen en zelfstandig kunnen plannen, optimaliseren en inkopen.

Buiten jouw team werk je veel samen met andere specialisten van Wavemaker om elkaar te inspireren en te informeren. Daarnaast heb je intensief contact met GroupM en Greenhouse op het vlak van trading, technologie en product innovaties.

Jij bespreekt jouw ontwikkeling en welzijn met de Client service director van de business unit; maar je zit zelf in de driver seat; als jij laat zien dat je snel kan gaan, geven wij je alle kansen en mogelijkheden om te groeien. Het is aan jou!

jij…
> hebt minstens 3-4 jaar ervaring in Digital media, bij voorkeur aan bureauzijde
> hebt een goede kennis van het Digital-vakgebied en tools
> hebt de spirit om jouw team te ontwikkelen en te enthousiasmeren
> hebt positive vibes en een enthousiaste, energieke en nieuwsgierige houding
> hebt een universitair niveau van denken en werken
> beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

WAVEMAKER is…
een Media, Content en Technology Agency in Amsterdam, waarbij content in het hart van hun propositie staat. Wavemaker verzorgt het gehele media- en/of content-traject voor grote toonaangevende bedrijven en mooie merken. Van strategie tot concept, digitale creatie en influencer marketing. Zowel off- als online. Dat doet Wavemaker o.a. voor IKEA, Vodafone, Nivea, Albert Heijn, Scotch & Soda, Netflix, IAMSTERDAM en Etos.
Benieuwd naar hun laatste creatieve werk? Klik hier.

we bieden…
> een schitterend klantportfolio met enkele van de grootste klanten ter wereld
> een open communicatie en een goede werksfeer met o.a. vrijdagmiddag borrels en events op de rooftop aan de Amstel)
> zelfstandigheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (‘learning on the job’en trainingen binnen Wavemaker, GroupM en Greenhouse)
> een groot internationaal netwerk (Wavemaker, GroupM, WPP)
> werken met betrokken en enthousiaste collega’s en met de beste onderzoeksbureaus, business partners, creatieve bureaus en uitgevers in de markt
> een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. laptop, telefoon, travelcard en WPP-card met perks)

interesse…
Is deze vacature digital specialist wat je in gedachten hebt voor jouw volgende stap in je carrière? Dan komen we graag in contact met je. Dit kan door een mail  te sturen naar contact@brandsinc.nu of app naar 06 4412 5855.