Voor Marcommit in Baarn zoeken we een junior Account Coördinator.

Wie jij bent? Een echte regelneef (m/v). Jij vindt het heerlijk om als een spin in het web alle lijntjes uit te zetten, jij bewaart het overzicht, bewaakt de kwaliteit en deadlines, en bent met heel veel verschillende werkzaamheden bezig. Jij zoekt een baan waar het woord ‘sleur’ niet op van toepassing is. Hectiek, afwisseling en veelzijdigheid is waar jijenergie van krijgt. Maar aantoonbare werkervaring hierin heb je niet. Nog niet! Want dit kan snel veranderen. Bij Marcommit heb je geen ervaring nodig, wel die tentakels die je overal inzet en een afgeronde HBO-/WO-opleiding, een sterke affiniteit met PR en media en eagerness om te leren. Is dit wie jij bent? Dan leiden zij jou op tot een van de beste PR-professionals in de branche.

De kern van deze rol? Als Account Coördinator ondersteun je jouw team. Dit betekent onder anderen: het onderhouden van contacten met klanten, meewerken aan contentproducties, uitvoeren van social media strategieën, pitchen van klanten bij de pers, en administratieve taken. Jouw creativiteit en input wordt gevraagd om over de activiteiten mee te denken waarmee we mooie PR-successen behalen. Je zorgt er daarnaast voor dat campagnes volgens  planning worden uitgevoerd en dat targets worden gehaald. Kortom, je vervult een sleutelrol binnen het team.

De uitdaging? Het overzicht bewaren en de rust bewaken. Soms lijkt het of iedereen op hetzelfde moment wat van je wil en dan heb je ook die deadlines nog. Jouw credo is; diep ademhalen en blijven lachen. En ondertussen bepaal je snel wat nu moet, wat later kan en wat je aan een collega kunt geven. Gelukkig vind je dit soort momenten heerlijk. Jij schiet niet snel in de stress en bent flexibel. Je bent dienstverlenend, maar kunt ook goed nee zeggen wanneer dit nodig is. Je weet snel het vertrouwen van zowel de klant als de journalisten te winnen, communiceert eerlijk en open en weet anderen te overtuigingen met jouw enthousiasme en creativiteit. Maar soms kan het even te hectisch zijn, weet dan dat je collega’s altijd voor je klaar staan.

Wie zij zijn? Zij zijn Marcommit! Aandachttrekkers; altijd nieuwsgierig naar nieuws en trends en op zoek naar creatieve haakjes waarmee ze storylines met nieuwswaarde creëren voor hun klanten; toonaangevende hightech organisaties in Nederland en België. Dit doen ze met twintig collega’s vanuit Baarn en hun motto is: successen moet je vieren! Doe je mee?

Enthousiast? Is deze sleutelrol echt iets voor jou? Ga dan de uitdaging bij Marcommit aan! Stuur een mail naar Nicolette@brandsinc.nu. Heb je vragen? Mail Nicolette of scan onderstaande QR-code en stuur een app. Zij neemt dan snel contact met je op.