Voor Marcommit in Baarn zoeken we een junior PR & Mediaspecialist.


Wie jij bent? Een echte nieuwsjunkie. Jij volgt het nieuws op de voet en ook staan je voelsprieten continu uit en zie je volop mogelijkheden om nieuws te creëren. Aantoonbare werkervaring hierin heb je niet. Nog niet! Maar dit kan snel veranderen. Bij ons heb je namelijk geen ervaring nodig, wel die voelsprieten en een afgeronde hbo of wo-opleiding, een sterke affiniteit met PR en media en eagerness om te leren. Is dit wie jij bent? Dan leiden wij jou op tot een van de beste PR- & mediaspecialisten in de branche.

De kern van deze rol? Als PR- & Mediaspecialist zorg je voor berichtgeving over jouw klanten in de media en lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van campagnes en hun thought leadership. Jij onderhoudt de contacten met een groot en sterk netwerk aan journalisten, influencers, bloggers, analisten en redacteuren en bouwt deze uit. Voor jouw klanten ben je als het om media gaat het eerste aanspreekpunt, je bespreekt hun wensen met betrekking tot publiciteit, doet de pitches en komt met voorstellen en creatieve aanhakers, signaleert kansen, schrijft en verspreidt persberichten en begeleidt de interviews op locatie.

De uitdaging? De hectiek. Geen dag is hetzelfde, ’s morgens denk je een goede invalshoek met je klant te gaan bespreken en ineens word je ingehaald door het nieuws en moet je plan radicaal om. Ondertussen staat de telefoon niet stil en vraag je je af of dat persbericht wel goed wordt opgepakt. Maar gelukkig sta jij sterk in je schoenen, beschik je over een hoge dosis lef en flexibiliteit, overtuigingskracht, creativiteit en enthousiasme en heel belangrijk: je collega’s staan altijd voor je klaar.

Wie wij zijn? Wij zijn Marcommit! Wij zijn aandachttrekkers; altijd nieuwsgierig naar nieuws en trends en op zoek naar creatieve haakjes waarmee we storylines met nieuwswaarde creëren voor onze klanten; toonaangevende hightech organisaties in Nederland. Dit doen we met 20 collega’s vanuit Baarn en ons motto is: Successen moet je vieren! Doe je mee?

Enthousiast? En ga je de uitdaging met ons aan? Stuur dan en mail naar nicolette@brandsinc.nu . Heb je vragen? Ook dan kan je Nicolette mailen of scan onderstaande QR-code en stuur een app. Zij neemt dan snel contact met je op.