Voor Kinetic in Amsterdam zoeken we een out of home media executive die het heerlijk vindt om de spin in het web te zijn en de teamleden van out of home te ontzorgen. Je rol is heel divers want naast administratieve ondersteuning zorg je dat klanten locatielijsten ontvangen en de ‘bewijs’foto’s van hun campagne. Maar ook voorzie je klanten van andere relevante informatie, je verzamelt data, ondersteunt je collega’s bij het maken van de plannen en presentaties etc. En hoe leuk is het om tegen je vrienden te kunnen zeggen dat de billboardcampagne van H&M mede door jou nu te zien is!

kinetic-final-logo-683x683

we bieden…
een veelzijdige spin in het web functie waar je werkt voor de mooiste merken in Nederland en internationaal, je dagelijks het resultaat van je werk ziet en je de voordelen hebt van werken in een kleiner team met de voordelen van een grote internationale organisatie (Kinetic maakt onderdeel uit van WPP) waar alle benodigde expertise en professionaliteit aanwezig is.

we vragen…
minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding, ervaring of affiniteit met Out of Home, je bent goed in projectmanagement en timemanagement, je ziet snel hoe processen beter kunnen, je bent service en klantgericht, je spreekt je talen en hebt ervaring met Excel en PowerPoint.

jij…
bent communicatiefvaardig, hebt een sociale en oplossingsgerichte houding, je bent een ‘regelneef’, assertief, hebt een flexibele instelling, bent creatief, stressbestendig, houdt van hectiek in je werk en om je heen en je neemt initiatieven. Je bent een echte teamplayer, hebt humor en relativeringszin.

over Kinetic…

NewContextReel from Kinetic Worldwide on Vimeo.

interesse…
Spreekt deze vacature media executive je aan? Stuur dan je CV naar nicolette@brandsinc.nu. En heb je nog vragen of wil je het uitgebreide profiel ontvangen? Mail dan ook en we nemen snel contact met je op.