Voor Kinetic in Amsterdam zoeken we een media investment manager met een voorliefde voor Out of Home. Ben jij deze relatiegerichte onderhandelaar met kennis van media-inkoop, die een kick krijgt als het je weer lukt om de beste deals te sluiten tegen de meest concurrerende tarieven, voorwaarden en kortingen? En die tevens een actieve bijdrage wil leveren aan innovatie binnen het team vanuit een grote nieuwsgierig naar nieuwe middelen en toepassingen? Dan is dit waarschijnlijk een baan waar jij blij van wordt.

Afbeeldingsresultaat voor logo kinetic

wat doe je zoal…

  • onderhandelen over en afsluiten van deals met exploitanten
  • bedenken van inkoop strategieën op basis van o.a. analyse van de inkoopdata
  • leveren van een pro-actieve bijdrage aan de innovatie binnen het team en Kinetic
  • opbouwen en onderhouden van commerciële relaties met exploitanten en adverteerders
  • bijhouden, bewaken en controleren van lopende en af te sluiten contracten, en bijbehorende omzetdoelstellingen
  • opbouwen- en onderhouden van een goede werkrelatie met de medewerkers van GroupM, MEC, Mindshare, MediaCom, Wavemaker.
  • en uiteraard draag je bij dit alles zorg voor een correcte administratie van de inkoopresultaten en maak je de resultaten inzichtelijk en vertaal je deze door

wat we bieden…
een veelzijdige functie waar je werkt voor de mooiste merken in Nederland en internationaal. Je werkt binnen een organisatie waar je de voordelen hebt van werken in een kleiner team met de voordelen van een grote internationale organisatie (Kinetic maakt onderdeel uit van WPP) waar alle benodigde expertise en professionaliteit aanwezig is en dit volop met je wordt gedeeld. Uiteraard investeren we in je met bijvoorbeeld trainingen zodat jij je verder kunt ontwikkelen in je vak en als persoon.

jij…
hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, je bent aantoonbaar commercieel en hebt zo’n 3 tot 5 jaar ervaring met het sluiten van commerciële contracten. Je hebt  ervaring in media en herkent jezelf in de volgende competenties: uitstekende commerciële vaardigheden en commercieel gedreven, analytisch, klant- en oplossingsgericht, nauwkeurig en soms ietwat detaillistisch ingesteld, resultaatgericht en in je werk opereer je onafhankelijk.

over Kinetic…
Kinetic in Amsterdam is hét mediabureau gespecialiseerd in Out of Home. Zij analyseren, plannen en kopen alle vormen van reclame in voor de doelgroep die zich buitenshuis beweegt. Hiervoor investeren zij in systemen, onderzoek en benchmarks om zo goed mogelijk te begrijpen en te adviseren welke middelen buitenshuis passen bij een bepaalde doelgroep en hun lifestyle. Onderstaand filmpje geeft je een goede indruk van hun gevarieerde media-inzet.

interesse…
Stuur een mail naar nicolette@brandsinc.nu of een app naar 06 4412 5855. En heb je nog vragen of wil je het uitgebreide profiel ontvangen? Mail dan ook en we nemen snel contact met je op.