Skip to main content

mindshare | communication & media manager – VERVULD

Deze vacature is inmiddels ingevuld, maar we hebben regelmatig vergelijkbare vacatures. Dus heb je interesse, laat het ons weten!

Voor Mindshare in Amsterdam zoeken we een ervaren Communication & Media Manager. Heb je zo’n 5 jaar media- en/of digital ervaring en wil jij zelfstandig media en campagne advies geven aan grote organisaties met gerenommerde merken? Dan is deze functie bij Mindshare écht iets voor jou!

de functie…
Je bent het primaire aanspreekpunt voor klanten over de strategie en uitvoer van campagnes. Je bent in staat om 70% van alle vragen van klanten af te vangen maar weet ook wanneer een specialist aan tafel moet. Je organiseert statusmeetings met de klant en het team. Daarnaast signaleer je kansen voor het inzetten van Out-Of-Scope campagne producten en diensten en bewaak je de campagneplanning en voortgang.

Je vertaalt de mediajaarstrategie door naar campagnestrategie en bepaalt de mediumkeuze op basis van data en insights. Je werkt de campagnes uit in een geïntegreerd mediaplan waarbij je een specialistenteam aanstuurt die input aan jou levert per medium en de uitvoering verzorgt. Je daagt de medium specialisten uit op hun plannen en evaluaties en zorgt ervoor dat de losse onderdelen optellen tot een logisch geheel. Je bent eindverantwoordelijk voor de campagnebudgetten.

Innovatie is een belangrijke succesfactor en daarom zorg je ervoor dat je nieuwe producten en formats stelselmatig toepast in campagnes om ze te testen en verder te implementeren. Je hebt regelmatig overleg met alle betrokken partijen bij de campagnes, zoals creatieve bureaus, publishers en eventuele externe specialisten. Want, zo vindt Mindshare, alleen door goed samen te werken met alle partners van onze klanten, realiseren we het beste resultaat.

jij…
Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Je blijft rustig in drukke tijden en kunt goed plannen en het overzicht bewaren. Je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met collega’s, klanten en publishers. Je staat altijd open voor nieuwe ideeën en weet hoe je een plan moet onderbouwen met data en insights.

Je hebt interesse in het communicatie en marketing vak en hebt een voorliefde voor media. Je geeft het liefst een geïntegreerd advies over de inzet van media en creatie in de complete marketing funnel, van brand to demand en retentie. De diverse mediakanalen hebben geen geheimen voor je en je weet precies wanneer je wat het beste in kunt zetten. Misschien heb je nog geen ervaring met alle kanalen, maar je leert snel en door je opgedane ervaring kan je de pro’s en contra’s van nieuwe kanalen snel in perspectief zetten.

Je werk en denkniveau is op HBO/WO niveau en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Mindshare biedt…

  • Een concurrerend salaris
  • Laptop van de zaak & telefoonvergoeding
  • Leaseauto
  • Goede arbeidsvoorwaarden & ontwikkelmogelijkheden;
  • Minimaal 26 vakantiedagen;
  • Groot internationaal netwerk (Mindshare, GroupM, WPP) met veel doorgroeimogelijkheden.

over Mindshare
Bij Mindshare is het meest bekroonde mediabureau van Nederland en bij Mindshare speel je in de Champions League van media en marketing. Bij Mindshare werk je voor heel veel prachtige en gerenommeerde merken.

Mindshare gelooft in good growth voor hun klanten en mensen. Hiermee wordt bedoeld: een goede balans realiseren tussen korte en lange termijn resultaten. Voor hun klanten uit zich dat in geïntegreerde brand to demand adviezen waarbij ze een scherp oog hebben voor klantbehoud. Maar ook schuwen ze het gesprek niet met hun klanten over onderwerpen als inclusief en maatschappelijk verantwoord adverteren. Voor de mensen die bij Mindshare werken bieden ze een goed en uitdagend carrièrepad aan waarin lifelong learning centraal staat. Naast de doorgroeimogelijkheden binnen Mindshare Nederland zijn er volop kansen binnen het internationale Mindshare, GroupM of WPP netwerk. En natuurlijk bieden zij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan incl. auto van de zaak, mogelijkheid om afwisselend te werken in Amsterdam, Eindhoven of thuis of zelfs 60 dagen per jaar in het buitenland.

interesse…
Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.

Mindshare is an equal opportunity employer. They view everyone as an individual and understand that inclusion is more than just diversity – it’s about belonging. They celebrate the fact that everyone is unique and that’s what makes them so good at what they do. They pride themselves on being a company that embraces difference and truly represents the global clients they work with.