Voor NCOI in Hilversum zoeken wij een junior Content Marketeer. Ben je ambitieus en wil je alles leren over content marketing? Dan is dit jouw baan, want dit kan bij NCOI!

Werken bij NCOI betekent dat je meebouwt om werkend Nederland sterker te maken en te houden, je helpt mensen met het grootste opleidingspakket van Nederland zich te ontwikkelen. En uiteraard geldt dit ook voor jou! Want jij kan kosteloos en onbeperkt gebruik maken van het ruime aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen van NCOI Groep zodat jij de beste kan worden in je vak. Jouw ambitie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen kan je volledig kwijt en bijdragen om content marketing creatief en vernieuwend binnen NCOI neer te zetten.

je werkzaamheden…
Wij zijn op zoek naar een junior content marketeer voor NIBE-SVV. Jij zet de merkbeleving om in pakkende teksten en andere content voor onze (potentiële) studenten. Je leeft je goed in en verplaatst je in de doelgroep met behulp van journeys en persona’s. Jouw teksten maken enthousiast, je content resulteert in clicks, leads en wordt veel gedeeld. Jij zorgt voor meer naamsbekendheid en een verbetering van de omzet. Jouw uitstekende communicatie- en projectmanagement-skills zorgen er bovendien voor dat jouw creatieve plannen tot uitvoer komen. Als resultaatgerichte markteer monitor jij alle acties en zet je jouw analyses om naar duidelijke managementrapportages én plannen ter verbetering.

en verder:

 • schrijf je van commerciële teksten voor onder andere websites, mailings, social media, nieuwsbrieven, magazines en brochures.
 • maak je van videoscripts, blogs, interviews en testimonials.
 • denk je meer over invulling van marketingacties en inzet van social media.
 • voer je uit en bewaak je de merkrichtlijnen.

over NIBE-SVV…
Je gaat deel uitmaken van NIBE-SVV, dé opleider voor de financiële dienstverlener. Onze klanten werken onder andere bij banken, verzekeraars en intermediairs. NIBE-SVV is een platte organisatie met korte lijnen. Je zal vooral nauw samenwerken met de marketeer, de online marketeer en de redacteur van het vakblad de Beursbengel. We communiceren open met elkaar en vinden het leuk als je (commerciële) ideeën aandraagt of verbetervoorstellen doet die verder gaan dan alleen vanuit je rol.

we bieden…
Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier, vinden wij, is het niet de moeite waard. Daarom heeft NIBE-SVV altijd bewust gebouwd aan een nuchtere en prettige werkcultuur. Er wordt in elkaar geïnvesteerd met tijd, energie en aandacht. Wij zijn een groeiende en ambitieuze organisatie met een open, informele en collegiale cultuur. Pragmatisch ook. We denken, maar dan wordt er ook vrij snel ‘gedaan’. Heb je een goed idee? Dan heb je de vrijheid om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Humor en ontspanning gaan hand in hand met ‘samen hard werken’.
Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €3.000 (afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • Goede werk/privé balans en mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.
 • Als junior krijg je de begeleiding en helpen je collega’s je zodat jij je snel stappen kunt maken.
 • Ook bij NCOI wordt er hybride gewerkt: dit betekent dat gedeeltelijk vanuit huis werken een mogelijkheid is voor diegenen die dat willen.
 • Korting op onze collectieve zorgverzekering.
 • Onze Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien.
 • Centraal gelegen werkplek, gemakkelijk te bereiken met het OV of eigen vervoer.
 • Om fit en gezond te kunnen werken, heeft iedere medewerker een zit/sta bureau. Na werktijd kun je deelnemen aan onze bootcamp- of yogalessen.

jij…
Jij bent een creatieve junior content marketeer en hebt uitstekende conceptuele vaardigheden, waardoor je creatieve ideeën kunt omzetten naar concrete en succesvolle marketingacties. Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of commerciële economie en je hebt al wat relevante werkervaring opgedaan  tijdens bijvoorbeeld je stages.

 • je bent sterk in het schrijven van teksten (long- en short copy) die creatief en taalkundig in foutloos Nederlands geschreven zijn.
 • begrijpt hoe je content (woord, beeld, geluid) kunt toepassen  op de diverse marketing kanalen
 • bent projectmatig sterk
 • als persoon ben je commercieel en ondernemend en ben je een enthousiaste persoonlijkheid, die met een gezonde dosis humor bijdraagt aan een gezellige sfeer in het team.

interesse…
Is deze vacature een mooie stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette@brandsinc.nu. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette@brandsinc.nu of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure, alsmede een online assessment.