Voor het merk Markus Verbeek Praehep (MVP) van NCOI zoeken we een ervaren Online Marketeer SEA en SEO. Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als online marketeer met SEA en SEO? Ken je de kneepjes van het vak inmiddels goed? En zoek je nu meer zelfstandigheid en vrijheid binnen je rol zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw baan want dit vind je bij MVP/NCOI!

Werken bij NCOI betekent dat je meebouwt om werkend Nederland sterker te maken en te houden, je helpt mensen met het grootste opleidingspakket van Nederland zich te ontwikkelen. En uiteraard geldt dit ook voor jou! Want jij kan kosteloos en onbeperkt gebruik maken van het ruime aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen van NCOI Groep om de beste te worden en te blijven in je vak. Jouw ambitie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen kan je volledig kwijt en zo online marketing binnen NCOI naar een nog hoger niveau tillen.

MVP logo

Als Online Marketeer SEA en SEO bij MVP ben je vooral bezig met het opzetten van de SEO-strategie en het onderhouden van SEA-accounts van  NCOI Opleidingen. Daarnaast werk je samen met andere specialisten op het gebied van website-ontwikkeling en -optimalisatie, social media, display en video. Jij zult voor het merk Markus Verbeek Praehep werkzaamheden verzorgen voor alle online kanalen:

 • SEA-campagnes: Search Ads 360, Google Ads en Bing.
 • SEO: Content en techniek.
 • Andere online kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, e-mailmarketing, display en video.
 • Website-ontwikkeling en optimalisatie; je denkt mee over verbeterpunten.
 • Contact en kennisdeling met collega online marketeers, marketingmanager, productmarketeer, contentmarketeer, data analist en copywriter

jij…
Jij bent een Online marketeer, gespecialiseerd in SEO en SEA die energie krijgt van werken in een commerciële organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën. Na het afronden van jouw HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van marketing en communicatie, online of digital marketing, heb je minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan. De juiste drive, jouw potentie en fit met het team en organisatie vinden wij het belangrijkst.

En verder:

 • Je hebt kennis en ervaring met het werken met grotere SEA accounts en SEO. Ervaring met Display en Analytics is een pré.
 • Je bent gewend aan een projectmatige manier van werken. Communiceren en je verhaal onderbouwen gaat je makkelijk af en je voelt je prettig in een zelfstandige rol (maar wel in samenwerking met je leuke collega’s).
 • Je bent ambitieus en je hebt de drive jezelf en je omgeving continue te verbeteren.
 • Gezelligheid en humor.

over Markus Verbeek Praehep (MVP)…
Je gaat werken voor het merk Markus Verbeek Praehep (MVP). MVP is al 125 jaar een begrip als het gaat om het opleiden van accountants, salarisadministrateurs, belastingconsulenten en -adviseurs, boekhouders, administrateurs en controllers. Op meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland worden erkende MBO-, HBO en diverse vakopleidingen verzorgd. Dankzij onze ervaren docenten en een praktijkgerichte opleidingsmethodiek leidt MVP op voor de professionele financial van nu en van de toekomst. MVP is onderdeel van NCOI Groep.

We zijn een platte organisatie met korte lijnen. Je zal vooral nauw samenwerken met de marketing manager en de overige marketingcollega’s. We vinden het leuk als je (commerciële) ideeën aandraagt of verbetervoorstellen doet.

wat biedt MVP…
Bij MVP investeren ze in elkaar met tijd, energie en aandacht. Zij bieden hun mensen een plek die gekenmerkt wordt door een nuchtere cultuur, een plek waar je volkomen jezelf kunt zijn.
En daarnaast:

 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden: kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen om de beste te worden in je vak. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van het ruime opleidingsaanbod van alle opleiders binnen NCOI Groep.
 • Goede werk/privé balans en mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.
 • Ook bij NCOI werken wij hybride: dit betekent dat gedeeltelijk vanuit huis werken een mogelijkheid is voor diegenen die dat willen.
 • Pensioenregeling.
 • Korting op onze collectieve zorgverzekering.
 • Werken in een professioneel en gezellig team met experts op het gebied van online marketing, waar je veel van kan leren.
 • Onze Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien.

interesse…
Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette@brandsinc.nu. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette@brandsinc.nu of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.