Voor Kinetic in Amsterdam zoeken we een out of home media consultant die begrijpt hoe je communiceert met mensen die zich buitenshuis (Out of Home) bewegen. Afhankelijk van doelstelling, doelgroep en boodschap weet jij het best passende voorstel voor de klant te maken en zorg je dat jouw campagne bij de doelgroep zichtbaar is. Hoe leuk is het als jouw campagne opvalt en spraakmakend is en dat niet alleen door dat gave steigerdoek, maar ook door de slimme digitale en 3D toepassingen. Out of Home is een vakgebied dat enorm in ontwikkeling is en steeds innovatievere toepassingen ontdekt. Wil jij de wereld van Out of Home (verder) ontdekken? Dan horen we graag van je.

Afbeeldingsresultaat voor logo kinetic
we bieden…
een veelzijdige functie waar je werkt voor de mooiste merken in Nederland en internationaal. Je ziet dagelijks het resultaat van je werk. En je werkt binnen een organisatie waar je de voordelen hebt van werken in een kleiner team met de voordelen van een grote internationale organisatie (Kinetic maakt onderdeel uit van WPP) waar alle benodigde expertise en professionaliteit aanwezig is en dit volop met je wordt gedeeld. Uiteraard wordt er in je geïnvesteerd in je met bijvoorbeeld trainingen zodat jij je verder kunt ontwikkelen in je vak en als persoon.

wat doe je zoal…
> ontwikkelen en uitwerken van mediaplannen, strategieën en projecten (doelstellingen, tijd en budget)
> je hebt veel contact met en maakt de accountplannen voor jouw Key Accounts en daarbij ben je verantwoordelijk voor hun klanttevredenheid
> je stuurt aan en coacht de (Junior) Consultants en Account Executives in je eigen business unit en bewaakt de algehele voortgang. De executives ondersteunen je en doen o.a. de administratieve verwerking van de Out of Home mediaplanningsprojecten en -drukwerk.
> behalen van de commerciële bedrijfsdoelstellingen
> inkopen en onderhandelen van mediaruimte en-middelen i.s.m. het Investment team

jij…
hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, ervaring of affiniteit met Out of Home, zo’n 3 jaar (media)planningservaring, je spreekt je talen en hebt een brede kennis en interesse in media. En heb je ervaring op digitaal gebied, dan is dat zeker een pré.
Als persoon ben je hands-on, commercieel ingesteld en ziet kansen, je kunt out of the box denken, bent pro-actief, secuur, kunt omgaan met een hoge werkdruk en hectiek, je bent een teamspeler die zelfstandig werkt en je neemt een gezonde dosis humor en ambitie mee.

over Kinetic…
Kinetic in Amsterdam is hét mediabureau gespecialiseerd in Out of Home. Zij analyseren, plannen en kopen alle vormen van reclame in voor de doelgroep die zich buitenshuis beweegt. Hiervoor investeren zij in systemen, onderzoek en benchmarks om zo goed mogelijk te begrijpen en te adviseren welke middelen buitenshuis passen bij een bepaalde doelgroep en hun lifestyle. Onderstaand filmpje geeft je een goede indruk van hun gevarieerde media-inzet.

interesse…
Stuur een mail naar nicolette@brandsinc.nu of app naar 06 4412 5855. En heb je nog vragen of wil je het uitgebreide profiel ontvangen? Mail dan ook en we nemen snel contact met je op.