over brandsinc.

Brandsinc. is een (executive) search & selectiebureau. Een boutique firm dat S&S anders aanpakt; vanuit merk-verbondenheid, ook wel brandmatching genoemd, worden kandidaat en organisatie bij elkaar gebracht. Brandsinc is specialist in de vakgebieden digital, marketing en communicatie.

Ben je op zoek naar het neusje van de zalm in een van deze vakgebieden? Neem dan contact met me op! En ik zorg er persoonlijk voor dat er serieus en snel werk wordt gemaakt van de invulling van jouw vacature of tijdelijke opdracht

de match tussen merk en werk
Brandsinc. matcht op basis van competenties, kennis en ervaring en voegt daar de cultuurfit aan toe. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er meer nodig is dan alleen de juiste mix van competenties, kennis en ervaring. Elke organisatie heeft een uniek karakter, net als ieder mens. Door talent aan te trekken op basis van gedeelde drijfveren en waarden, zorg je ervoor dat talent beter presteert. En met beter presterende medewerkers en creëer je concurrentievoordeel op diversiteit, loyaliteit, innovatie, serviceniveau en productiviteit. Daarom is voor mij in de S&S de merk-verbondenheid essentieel. Ik gebruik hiervoor een eigen ontwikkeld model. Na het invullen van dit model worden de persoonlijke voorkeuren van de professional getoetst aan en gematcht met de cultuur en merktypering van de organisatie. Alleen de kandidaten die hierop goed matchen worden bij je voorgesteld.

brandmatching

Brandmatching betekent letterlijk het matchen van merken. En dat is wat wij doen. Wij matchen het organisatiemerk met de personal brand van de professional. Of anders gezegd, we laten merken succesvol met elkaar fuseren. Hier is onze bedrijfsnaam ook van afgeleid; brandsinc.

organisatiemerk
Het écht onderscheidende vermogen van uw organisatie in de markt is de mentaliteit van uw merk. Dit zorgt voor klantrelaties en is het enige dat concurrenten moeilijk kunnen kopiëren. Als u zorgt voor een unieke positionering en in elk contact waarmaakt wat u belooft, kunt u langdurige klantrelaties opbouwen. Uw medewerkers vormen hierin de sleutel. Met brandmatching creëer je een consistente cultuur door de gehele organisatie heen die model staat voor uw diensten of producten. En een sterke identiteit vergroot de betrokkenheid van de medewerkers en zij handelen in lijn met de mentaliteit van het merk. Betrokken medewerkers leveren echte klantrelaties op. En daarmee levert het merk een belangrijke bijdrage aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

smileys-def

personal brand
In een turbulente arbeidsmarkt die steeds competitiever wordt is het van belang dat jij je positief weet te onderscheiden en laat zien waar jij uniek in bent. Objectief gezien zijn de onderlinge verschillen tussen professionals klein. Het echt onderscheidende vermogen zit met name in hoe je werk wordt ervaren. En daarom maak jij, de individuele professional, steeds meer het verschil. Laat daarom zien wat jou drijft en succesvol maakt. Hoe succesvoller je dit doet, hoe sterker jouw personal brand en hoe groter jouw aantrekkingskracht in de markt.

Meer weten over brandmatching en de match tussen merk en werk? Klik hier.

Wil je weten wat jouw personal brand is? Bekijk de diverse profielen. En wil je meer weten over je eigen personal brand? Schrijf je in voor de workshop ‘what’s the game of your name’ (kijk op deze pagina onder ‘brandbooster’) en leer in één middag hoe je jezelf als brand (nog succesvoller) in de markt kunt zetten.
In verband met Corona zijn we voorlopig gestopt met het organiseren van workshops. Zodra het is toegestaan om weer met meerderen bij elkaar te komen, starten ook wij weer.