Skip to main content

over brandsinc

Brandsinc. is een bureau gespecialiseerd in (executive) search & selectie en interim management in de vakgebieden digital marketing, marketing en communicatie. Een klein mensgericht bureau dat vanuit search de selectie anders aanpakt. Brandsinc. matcht op basis van talenten & competenties, kennis & ervaring en voegt daar de cultuurfit aan toe. Onze overtuiging is dat er meer nodig is dan alleen de juiste mix van competenties, kennis en ervaring. Elke organisatie heeft een uniek karakter, net als ieder mens. Door talent aan te trekken op basis van gedeelde drijfveren en waarden, zorg je ervoor dat talent beter presteert. En met beter presterende medewerkers creëer je concurrentievoordeel op diversiteit, loyaliteit, innovatie, serviceniveau en productiviteit. Vanuit merk-verbondenheid, ook wel brandmatching genoemd, worden kandidaat en organisatie bij elkaar gebracht.

Ben je op zoek naar het neusje van de zalm in een van onze vakgebieden? Of wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met Nicolette op!


de match tussen merk en werk

brandmatching

Brandmatching betekent letterlijk het matchen van merken. En dat is wat brandsinc. doet. Wij matchen het organisatiemerk met de personal brand van de professional. Of anders gezegd, we laten merken succesvol met elkaar fuseren. Hier is onze bedrijfsnaam ook van afgeleid: brandsinc.

organisatiemerk

Het écht onderscheidende vermogen van een organisatie is de mentaliteit van het merk. Dit zorgt voor klantrelaties en is het enige dat concurrenten moeilijk kunnen kopiëren. Als je zorgt voor een unieke positionering en in elk contact waarmaakt wat je belooft, kun je als organisatie langdurige klantrelaties opbouwen. De medewerkers vormen hierin de sleutel. Met brandmatching creëer je een consistente cultuur door de gehele organisatie heen die model staat voor de diensten of producten. En een sterke identiteit vergroot de betrokkenheid van de medewerkers en zij handelen in lijn met de mentaliteit van het merk. Betrokken medewerkers leveren echte klantrelaties op. En daarmee levert het merk een belangrijke bijdrage aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

 

 

 

 

 


personal brand

In een arbeidsmarkt waar steeds meer professionals gaan interimmen moet je competitief zijn. Het is dan ook van belang dat jij je positief weet te onderscheiden en laat zien waar jij uniek in bent. Objectief gezien zijn de onderlinge verschillen tussen professionals klein. Het echt onderscheidende vermogen zit met name in hoe je werk wordt ervaren. En daarom maak jij, de individuele professional, het verschil. Laat daarom zien wat jou drijft en succesvol maakt. Hoe succesvoller je dit doet, hoe sterker jouw personal brand en hoe groter jouw aantrekkingskracht in de markt.

Wil je hier hulp bij? Dan zijn dit een aantal boeken die je inzicht geven hoe je personal brand vorm te geven:

> Tom Scholte, Personal Branding voor zzp’ers
> Sandra Pieterse, In 10 stappen jezelf onderscheiden als young professional
> Stef Verbeeck & Kirsten Ujvari, Personal branding m/v
> of laat het ons weten en dan bespreken we hoe we jou hierbij het beste kunnen helpen.

advies

Iedere vacature biedt je de mogelijkheid om goed naar je team te kijken en te bepalen wat er aan kennis, kunde en persoonlijkheid nodig is. De markt en de omgeving waarin we leven verandert snel. Wil je adequaat hierop inspelen dan verandert je team en hun rollen hierin mee. Soms is het duidelijk wat je zoekt in een nieuwe collega, maar in andere gevallen helpt het door hier met een buitenstaander over te sparren. Brandsinc. wordt regelmatig gevraagd hierin mee te denken en te helpen het profiel scherp te krijgen en op te stellen.

Ook weten wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Nicolette.

talentenscan

Brandsinc werkt samen met Mindshift op het gebied van talentenscans, teambuilding en coaching. Weten wie je bent, wat je echte talenten zijn, hoe deze effectief in te zetten en dus volledig in je kracht staan. Dit is wat we een ieder gunnen! Mindshift helpt jou en/of jouw team die talenten in te zetten om positieve impact te creëren.

Robin Keeris is de enthousiaste en bevlogen eigenaar van Mindshift. Met positieve energie en vanuit verbinding brengt zij mensen en teams in contact met hun eigen kracht, drijfveren en missie. Via talentenscans, coachtrajecten en teambegeleiding geeft zij je inzicht in jouw talenten en helpt deze optimaal te gebruiken. Zo laat je meer van jezelf zien en creëer je met focus meer impact. En dit door gewoon te zijn wie je bent.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de site van Mindshift of stuur een mail naar Robin en zij neemt contact met je op.