over brandsinc.

Brandsinc. is een jong search & selectiebureau en brengt met een unieke en voor Nederland vernieuwende aanpak vanuit merk-verbondenheid mens en organisatie bij elkaar. Dit doen we in de vakgebieden online, marketing en communicatie en bemiddelen in zowel vaste banen als interim opdrachten.

de match tussen merk en werk
We matchen op basis van competenties, kennis en ervaring (CV) en voegen daar de cultuurfit aan toe. We zijn ervan overtuigd dat er meer nodig is dan de juiste mix van competenties, kennis en ervaring. Elke organisatie heeft een uniek karakter, net als ieder mens. Door talent aan te trekken op basis van gedeelde drijfveren en waarden, zorg je ervoor dat talent beter presteert en daarmee creëer je concurrentievoordeel op loyaliteit, innovatie, serviceniveau en productiviteit. Daarom toetsen we de merk-verbondenheid. Wij werken hierin nauw samen met CompanyMatch.me®. Voor zowel professionals als voor organisaties zijn hiervoor unieke tools ontwikkeld. Na het invullen van de tools worden de persoonlijke voorkeuren van de professional getoetst en gematcht aan de cultuur en merktypering van de organisatie.

cultuurfit

brandmatching

Brandmatching betekent letterlijk het matchen van merken. En dat is wat wij doen. Wij matchen het organisatiemerk met de personal brand van de professional. Of anders gezegd, we laten merken succesvol met elkaar fuseren. Hier is onze bedrijfsnaam ook van afgeleid; brandsinc.

organisatiemerk
Het écht onderscheidende vermogen van uw organisatie in de markt is de mentaliteit van uw merk. Dit zorgt voor klantrelaties en is het enige dat concurrenten moeilijk kunnen kopiëren. Als u zorgt voor een unieke positionering en in elk contact waarmaakt wat u belooft, kunt u langdurige klantrelaties opbouwen. Uw medewerkers vormen hierin de sleutel. Met brandmatching creëer je een consistente cultuur door de gehele organisatie heen die model staat voor uw diensten of producten. En een sterke identiteit vergroot de betrokkenheid van de medewerkers en zij handelen in lijn met de mentaliteit van het merk. Betrokken medewerkers leveren echte klantrelaties op. En daarmee levert het merk een belangrijke bijdrage aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

smileys-def

personal brand
In een turbulente arbeidsmarkt die steeds competitiever wordt is het van belang dat jij je positief weet te onderscheiden en laat zien waar jij uniek in bent. Objectief gezien zijn de onderlinge verschillen tussen professionals klein. Het echt onderscheidende vermogen zit met name in hoe je werk wordt ervaren. En daarom maak jij, de individuele professional, steeds meer het verschil. Laat daarom zien wat jou drijft en succesvol maakt. Hoe succesvoller je dit doet, hoe sterker jouw personal brand en hoe groter jouw aantrekkingskracht in de markt.

Wil je weten wat jouw personal brand is? Doe de scan en vindt uit wat jij belangrijk vindt in je werk en bij welke organisatie jij zou kunnen passen. Of schrijf je in voor de workshop ‘what’s the game of your name’ (kijk op deze pagina onder ‘brandbooster’) en leer in één middag hoe je jezelf als brand (nog succesvoller) in de markt kunt zetten.
Wij organiseren regelmatig workshops, kennis- en inspiratiesessies die aansluiten bij jouw vakgebied. De insteek is dat we je in korte sessies willen laten kennismaken met nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied; soms ter inspiratie en een andere keer meer praktisch gericht. Daarnaast bieden deze events je de mogelijkheid om met mede-vakgenoten kennis te maken en ervaringen te delen.

De eerstvolgende workshop ‘what’s the game of your name?’ over personal branding vindt plaats na de zomer:
> een middag na de zomer van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur bij Lokaal39 in Leiden.
> De kosten zijn € 75,- per persoon incl. locatie, materialen, drankjes en excl.BTW.
> Het aantal plaatsen is beperkt dus vol=vol.
Meer informatie over de inhoud van de workshop vind je in dit pdf-document. En wil je je alvast aanmelden? Stuur dan een mail naar contact@brandsinc.nu o.v.v. workshop PB met daarin je naam, email-adres en telefoonnummer.

We zien je graag!