Voor Salta Group (voorheen NCOI) in Hilversum zoeken we Online Marketeers. Heb jij zo’n 2 jaar ervaring als online marketeer? Ken je de kneepjes van het vak inmiddels goed? En zoek je nu meer zelfstandigheid en vrijheid binnen je rol zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw baan want dit vind je bij Salta!

Werken bij Salta Group betekent dat je meebouwt om werkend Nederland sterker te maken en te houden, je helpt mensen met het grootste opleidingspakket van Nederland zich te ontwikkelen. En uiteraard geldt dit ook voor jou! Want jij kan kosteloos en onbeperkt gebruik maken van het ruime aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen van Salta Group om de beste te worden en te blijven in je vak. Jouw ambitie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen kan je volledig kwijt en zo online marketing binnen Salta Group naar een nog hoger niveau tillen.

Als Online Marketeer ben jij verantwoordelijk voor de gehele online marketing van één van de labels, zoals NCOI Opleidingen, Schoevers of Luzac. Uitgangspunt is jouw ambitie en waar jij je verder op wil ontwikkelen. Samen bepalen we bij welk label je dit het beste kunt verwezenlijken.

wat doe je zoal…
Je adviseert over online branding en het optimaliseren van conversies aan de label-directeur, brandmanager en sales. Het advies voer je uit en optimaliseert op basis van data. De functie van Online Marketeer is een allround functie. Dit betekent dat jouw expertise wordt gevraagd op SEA campagnes en SEO, maar ook op de online kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, e-mailmarketing, display en video en het optimaliseren en door ontwikkelen van de website.

het aanbod…
Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. En daarom hebben ze altijd bewust gebouwd aan een nuchtere en prettige werkcultuur, door te investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. De juiste drive, jouw potentie en fit met het team en organisatie vinden zij het belangrijkst.
Verder wordt geboden:

 • een marktconform salaris en voorwaarden;
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden: kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van het ruime opleidingsaanbod van NCOI Groep;
 • goede werk/privé balans, en mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken;
 • ook bij Salta werken we hybride: dit betekent dat gedeeltelijk vanuit huis werken een mogelijkheid is voor diegenen die dat willen;
 • korting op onze collectieve zorgverzekering;
 • werken in een professioneel en gezellig team met experts op het gebied van online marketing, waar je veel van kan leren;
 • onze Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien.

jij…

 • bent een ervaren Online Marketeer met minimaal 3 jaar online ervaring die graag in een commerciële organisatie werkt waar veel ruimte is voor jouw ideeën.
 • hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting marketing, communicatie, online of digital marketing;
 • hebt ervaring en kennis van SEA (SA360, Google Ads en Bing), SEO, Social en Analytics. Ervaring met het werken met grotere Display en/of Video-accounts is een pré;
 • bent gewend aan een projectmatige manier van werken. Communiceren en je verhaal onderbouwen gaat je makkelijk af en je voelt je prettig in een zelfstandige rol (maar wel in samenwerking met je leuke collega’s);
 • bent ambitieus en je hebt de drive jezelf en je omgeving continue te verbeteren;
 • houdt van gezelligheid en beschikt over een gezonde dosis humor.

interesse…
Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette@brandsinc.nu. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette@brandsinc.nu of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.