Skip to main content

salta group | webanalist

Voor Salta Group in Hilversum zoeken we een webanalist. Word jij blij van het analyseren en optimaliseren van de online customer journey? En weet jij met jouw analyse de website naar een hoger niveau te tillen? Lees dan vooral verder want dan is deze uitdagende rol zeker wat voor jou!


Als webanalist werk je in het Digital Marketingteam van opleiders NCOI Opleidingen en Scheidegger. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor het optimaliseren van de customer journey en user experience van onze websites. Door jouw analyses, strategie en verbetervoorstellen wordt uiteindelijk de conversie verhoogt.

Jouw taken zijn onder andere:

 • analyseren van de data en van hieruit de knelpunten en kansen identificeren;
 • op basis van jouw analyse formuleer je concrete verbetervoorstellen, met als doel het verhogen van de conversie;
 • opzetten van verschillende testen en deze uitvoeren. Zo verhoog je de effectiviteit van de websites;
 • meewerken aan projecten en
 • je bent een sparringpartner voor jouw collega marketeers.

Je werkt in het Digital team van NCOI Opleidingen en Scheidegger. Dit team bestaat uit ongeveer 15 collega’s. In dit team werk je samen met onder andere SEO en SEA specialisten, online vormgevers, UX/UI Designers, webredacteuren en online marketeers. Daarnaast is er ook een nauwe samenwerking met de collega’s van afdeling eCommerce. Je hebt dus veel collega marketeers om mee samen te werken en te sparren.

het aanbod…
Werken bij de grootste opleider van werkend Nederland is niet alleen leuk, je krijgt er ook veel voor terug. Al medewerkers mogen opleidingen en trainingen die Salta Group aanbiedt gratis volgen. En doorgroeien is bij Salta de norm: er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken.

Verder mag je rekenen op

 • een bruto maandsalaris tussen €3127 en €4378, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, korting op de collectieve zorgverzekering etc;
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden: kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van het ruime opleidingsaanbod van Salta Group (o.a. SRM);
 • goede werk/privé balans, en mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken;
 • ook bij Salta werkt men hybride: dit betekent dat gedeeltelijk vanuit huis werken een mogelijkheid is voor diegenen die dat willen;
 • werken in een professioneel en gezellig team met experts op het gebied van online marketing, waar je veel van kan leren;
 • de Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien.

Deze arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

wij vragen…
Jij hebt zo’n 2 tot 3 jaar ervaring op het gebied van webanalyse. Hierdoor kun jij snel zelfstandig en proactief aan de slag. Je bent een echte teamspeler en een goede netwerker en zoekt de samenwerking met de marketeers van de afdeling eCommerce op.

Verder vinden we het belangrijk dat:

 • Jij goed overzicht kunt houden, deadlines bewaakt en weet wat jouw prio’s zijn.
 • Je data-driven bent en ervaring hebt met verschillende data-analyse tools.
 • Je ervaring hebt met het uitvoeren van A/B testen en webanalyse
 • Je kennis hebt van verschillende tools en software, zoals Google Analytics, heatmap/screenrecording tools, survey/feedback oplossingen en A/B test software.
 • Je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal

over Salta Group…
Salta Group (voorheen NCOI) was al ambitieus toen ze in 1996 begonnen en dat zijn ze nog steeds. De missie van Salta Group is om werkend Nederland naar een hoger plan te brengen en jongeren voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Zij motiveren, stimuleren en faciliteren (toekomstige) werkenden zodat ze hun leven lang kunnen blijven doorleren. Dat geldt ook voor de eigen medewerkers. Heel logisch, vindt Salta. Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Daarom hebben zij altijd bewust gebouwd aan een nuchtere en prettige werkcultuur waar geïnvesteerd wordt in elkaar met tijd, energie en aandacht. De juiste drive, jouw potentie en fit met het team en organisatie is het belangrijkst.

interesse…
Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.