Voor NCOI in Hilversum zoeken wij een Online Marketeer met specialisatie op SEA & SEO. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met SEA & SEO? Ken je de kneepjes van het vak inmiddels goed? En zoek je nu meer zelfstandigheid en vrijheid binnen je rol zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw baan, want dit vind je bij NCOI!

Werken bij NCOI betekent dat je meebouwt om werkend Nederland sterker te maken en te houden, je helpt mensen met het grootste opleidingspakket van Nederland zich te ontwikkelen. En uiteraard geldt dit ook voor jou! Want jij kan kosteloos en onbeperkt gebruik maken van het ruime aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen van NCOI Groep om de beste te worden en te blijven in je vak. Jouw ambitie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen kan je volledig kwijt en bijdragen om online marketing binnen NCOI naar een nog hoger niveau tillen.

je werkzaamheden…

Als SEA & SEO specialist ben jij verantwoordelijk voor de gehele online marketing van NIBE-SVV. Als SEA & SEO-expert ben jij ons aanspreekpunt op het gebied van paid search. In jouw rol zet je de strategie uit en zorg je vervolgens voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoer van resultaatgerichte SEA. Jij tilt dit belangrijke specialisme binnen het team naar een hoger niveau, je bent de lead in projecten en hebt het contact met SEA-partners zoals Google. Je adviseert over proces optimalisatie en mogelijkheden die leiden tot meer conversies, je voert dit uit en optimaliseert ze op basis van data. Je hebt kennis en ervaring met het werken met grotere paid budgetten. Jouw kennis van Analytics is meer dan goed en ervaring met Display is een pré. Je denkt pragmatisch en in oplossingen. Binnen de bestaande systemen zie jij bijvoorbeeld waar je door kleine aanpassingen, snel tot betere resultaten komt.

over NIBE-SVV…

Je gaat deel uitmaken van NIBE-SVV, dé opleider voor de financiële dienstverlener. Onze klanten werken onder andere bij banken, verzekeraars en intermediairs. NIBE-SVV is een platte organisatie met korte lijnen. Je zal vooral nauw samenwerken met de marketeer, de content marketeer en de redacteur van het vakblad de Beursbengel. We communiceren open met elkaar en vinden het leuk als je (commerciële) ideeën aandraagt of verbetervoorstellen doet die verder gaan dan alleen vanuit je rol.

Inspirerend zijn de twee wekelijkse sessies met de 14 NCOI-collega’s op online marketing waarin kennis en ervaringen worden uitgewisseld, trends en ontwikkelingen worden besproken en successen en learnings uit campagnes worden gedeeld.

we bieden…

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier, vinden wij, is het niet de moeite waard. Daarom heeft NIBE-SVV altijd bewust gebouwd aan een nuchtere en prettige werkcultuur. Er wordt in elkaar geïnvesteerd met tijd, energie en aandacht.
Verder bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €4.200 (afhankelijk van je kennis en ervaring).
  • Goede werk/privé balans en mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.
  • Ook bij NCOI werken wij hybride: dit betekent dat gedeeltelijk vanuit huis werken een mogelijkheid is voor diegenen die dat willen.
  • Korting op onze collectieve zorgverzekering.
  • Werken in een professioneel en gezellig team met experts op het gebied van online marketing, waar je veel van kan leren.
  • Onze Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien.

jij…

Jij bent een Online Marketeer, met specialisatie op SEA & SEO, die energie krijgt van werken in een commerciële organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën. Na het afronden van je HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van marketing en communicatie, online of digital marketing, heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als Online Marketeer heb je ruime SEA & SEO kennis. De juiste drive, jouw potentieel en fit met het team en organisatie vinden wij het belangrijkst.

Wat wij verder belangrijk vinden is dat je gewend bent aan een projectmatige manier van werken. Communiceren en je verhaal onderbouwen gaat je makkelijk af en je voelt je prettig in een zelfstandige rol (maar wel in samenwerking met je collega’s). Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, die met een gezonde dosis humor bijdraagt aan een gezellige en goede sfeer in het team.

interesse…

Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette@brandsinc.nu. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette@brandsinc.nu of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure, alsmede een online assessment.