Skip to main content

salta group | SEA specialist

Voor Salta Group in Hilversum zoeken wij een SEA specialist die bij wil dragen aan het bouwen van de nieuwe eCommerce organisatie binnen Salta Group. Ken je de kneepjes van het vak inmiddels goed? En zoek je nu meer zelfstandigheid en vrijheid binnen je rol zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw baan, want dit vind je bij Salta Group!

Per december jl. heeft Salta Group een nieuwe eCommerce organisatie. Het team wordt nu gebouwd en ook jij wordt hier onderdeel van en werkt nauw samen met andere digital specialisten. Daarnaast willen we graag dat je meedenkt over het invullen van je rol maar ook over de verdere vormgeving van deze eCommerce organisatie. Hoe uniek is dit!

Werken bij Salta Group betekent dat je meebouwt om werkend Nederland sterker te maken en te houden, je helpt mensen met het grootste opleidingspakket van Nederland zich te ontwikkelen. En uiteraard geldt dit ook voor jou! Want jij kan kosteloos en onbeperkt gebruik maken van het ruime aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen van Salta Group om de beste te worden en te blijven in je vak. Jouw ambitie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen kan je volledig kwijt en bijdragen om online marketing binnen Salta naar een nog hoger niveau te tillen.

je werkzaamheden…

Als SEA specialist bij Salta Group werk je voor negen opleidingsmerken op het gebied van search engine advertisement. Jij kent de nieuwste beta’s van Google en houdt ervan om te experimenteert met innovatieve data gedreven online advertentiestrategieën.

Verder houd jij je als SEA specialist onder andere bezig met:

  • Het regisseren van SEA campagnes
  • Het opzetten en optimaliseren van de biedstrategie
  • Het signaleren en vertalen van kansen, bedreigingen en trends
  • Adviseren over inzet SEA

interesse…

Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.