Skip to main content

salta group | SEO specialist

Voor Salta Group in Hilversum zoeken we een SEO specialist. Ken jij de kneepjes van het vak inmiddels goed? En zoek je nu meer zelfstandigheid en vrijheid binnen je rol zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw baan, want dit vind je bij Salta Group! 

Ook leuk te weten is dat per december jl. Salta Group een nieuwe eCommerce organisatie heeft. Dit team wordt nu gebouwd en ook jij wordt hier onderdeel van en werkt nauw samen met andere digital specialisten. Daarnaast willen we graag dat je meedenkt over het invullen van je rol maar ook over de verdere vormgeving van deze eCommerce organisatie. Hoe uniek is dit!

Werken bij Salta Group betekent dat je meebouwt om werkend Nederland sterker te maken en te houden, je helpt mensen met het grootste opleidingspakket van Nederland zich te ontwikkelen. En uiteraard geldt dit ook voor jou! Want jij kan kosteloos en onbeperkt gebruik maken van het ruime aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen van Salta Group om de beste te worden en te blijven in je vak. Jouw ambitie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen kan je volledig kwijt en bijdragen om online marketing binnen Salta naar een nog hoger niveau te tillen.

je werkzaamheden…

Jij zorgt er als SEO specialist voor dat er zoveel mogelijk kwalitatieve traffic naar de website komt. Dit doe je onder andere door te monitoren of de content (teksten, video, beeld, etc) SEO proof is. Je adviseert je collega’s content marketeers met o.a. de backlog en technische aanpassingen. Al jouw werkzaamheden pak je multi branded op omdat je voor negen opleidingsmerken van Salta Group werkt.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

  • De Linkbuilding strategie bepalen en de voortgang monitoren;
  • Ondersteunen en adviseren bij het opstellen van de contentplannen van de verschillende merken;
  • Feedback geven en de kwaliteit bewaken van bestaande content;
  • Technische audits laten uitvoeren en de uitkomsten laten implementeren;
  • Adviseren over SEO

interesse…

Is deze vacature een mooie volgende stap in je carrière? Mail dan je cv naar nicolette. En heb je vragen? Ook dan kun je mailen naar nicolette of scan met je mobiel de QR code en stuur een WhatsApp berichtje.